دستگاه سه کاره لواش (شاطریار)
Three-Function Lavash Machine
دستگاه سهکاره لواش (شاطریار)، یک ابزار پیشرفته و کارآمد در صنعت نانوایی است که برای تهیه نان لواش و سایر نانهای نازک و مسطح طراحی شده است. این دستگاه با ترکیب سه عملیات کلیدی در یک واحد، شامل چانه کردن، پهن کردن و برش خمیر، به کارآیی و سرعت بالای فرآیند تولید نان کمک میکند. دستگاه سه کاره نانوایی لواش یک دستگاه مکانیکی-الکتریکی است و کار با آن پیچیدگی خاصی ندارد.
برای خرید دستگاه سه کاره لواش می توانید با مشاوران ما در شرکت لواش ماشین تماس حاصل نمایید. دستگاه سه کاره نان لواش شرکت لواش ماشین با استفاده از قطعات و مواد اولیه باکیفیت تولید شده و شما می توانید با خیال راحت خرید خود را انجام دهید.

توضیحات
Desciption
اولین مرحله این دستگاه به عملیات چانه کردن اختصاص دارد، که در آن خمیر به صورت گردی کوچک تقسیم میشود و به شکل مناسب برای مراحل بعدی آماده میشود. این عملیات به نانوا کمک میکند تا خمیر را به طور یکنواخت و با دقت به قطعات کوچکتر تبدیل کند و از این طریق کیفیت و اندازه نان لواش تولید شده بهبود بیابد.
دومین بخش، مربوط به پهن کردن خمیر است. این قسمت از دستگاه با استفاده از تکنولوژیهای به کار برده شده، خمیر را به صورت یکنواخت و به ضخامت مطلوب پهن میکند. این فرآیند این امکان را فراهم می آورد که نانهای با کیفیت و با ضخامت استاندارد تولید شود که برای پخت نان لواش این مسئله بسیار حائز اهمیت است.
سومین و آخرین بخش دستگاه سه کاره لواش (شاطریار)، به برش خمیر اختصاص دارد. این بخش خمیر پهن شده را به قطعات یا نوارهای مشخص برش میدهد که برای پخت آماده است. با وجود این قسمت، دستگاه می تواند برشهای دقیق و منظم را انجام دهد و از این طریق سرعت و دقت در تولید نان افزایش یابد.
با استفاده از دستگاه سهکاره لواش، نانوایان قادر خواهند بود که فرآیند تولید نان را به طور چشمگیری بهینه کنند، کیفیت نان تولیدی را افزایش دهند و در عین حال هزینهها، انرژی و زمان مورد نیاز را برای تولید کاهش دهند. این دستگاه به دلیل طراحی کاربرپسند و عملکرد بهینه، به یک ابزار مهم در نانواییها و کارگاههای تولید نان تبدیل شده است.




انواع دستگاه سه کاره لواش (شاطریار)
دستگاه سهکاره لواش بهطور کلی برای چانه زدن، پهن کردن، برش خمیر و همچنین قالبگیری آن استفاده میشوند. این دستگاه به دو نوع اصلی تقسیم میشود: گردبر و مستطیلبر. تقریبا از نام آنها تفاوتشان مشخص است در زیر توضیح مختصری راجع به این نوع ها خواهیم داد.
دستگاه سه کاره لواش مستطیل بر
این نوع از دستگاه سه کاره لواش رایج ترین نوع می باشد. این دستگاه پس از چانه زنی خمیر و پهن آن به صورت چهار ضلعی، توسط تیغه های موجود و با تعیین اندازه مشخص خمیر را برش می دهد و در روی بالشتک مخصوص قرار می دهد. در واقع نانی که مراحل اولیه تهیه آن توسط این دستگاه انجام می گیرد به صورت مستطیلی شکل می باشد.
دستگاه سه کاره لواش گرد بر
مراحل تهیه دستگاه سه کاره لواش گرد بر تقریبا مشابه به نوع دیگر خود می باشد. اما قالب برش خمیر آن به صورت دایره ای (گرد) است. این نوع از دستگاه در بیشتر نانوایی ها آنچنان رایج نیست ولی شکل و ظاهر متفاوت آن می تواند برای مردم متنوع باشد. البته ناگفته نماند که امروزه در تهیه نان های تافتون از این نوع دستگاه سه کاره لواش نیز استفاده می شود.
مزایای دستگاه سه کاره نانوایی لواش
- بهبود کارایی در تولید: دستگاه سهکاره لواش به دلیل ترکیب اعمال چانهزنی، پهنکردن و برش در یک سیستم واحد، فرآیند تولید را بسیار سریعتر و کارآمدتر میکند. این امر به نانوایان محترم این امکان را میدهد که کمترین زمان حجم بیشتری از نان لواش را تهیه و تولید کنند.
- یکنواختی نان: با استفاده از دستگاه، نانها از نظر اندازه و ضخامت به طور یکنواخت تولید میشوند. یکنواختی در کیفیت باعث میشود که نانها با ویژگیهای مشابه و استانداردی تولید شوند، که برای بستهبندی و توزیع بسیار مناسب است.
- کاهش نیاز به نیروی انسانی: با اتوماسیون کامل یا نیمهاتوماتیک این دستگاه برای مراحل چانهزنی، پهنکردن و برش، نیاز به نیروی انسانی کاهش مییابد. این مسئله منجر به کاهش هزینههای کارگری و همچنین کاهش خطای انسانی میشود.
- صرفهجویی در زمان و هزینه: به دلیل افزایش سرعت در تولید و کاهش نیاز به نیروی انسانی، هزینههای تولید و همچنین زمان مورد نیاز برای تولید نان کاهش مییابد. این امر به افزایش بهرهوری کمک شایانی میکند.
- قابلیت تنظیم: شما قادر خواهید بود تا ضخامت و اندازه برش نان را بر اساس استاندار های خود تنظیم نمایید.
معایب دستگاه سه کاره نانوایی لواش
- هزینه اولیه بالا: خرید و نصب دستگاه سهکاره لواش ممکن است هزینهبر باشد. این هزینه اولیه بالا میتواند برای برخی از کارگاههای نانوایی یا لواش پزی هایی که بودجه محدودی دارند، چالشبرانگیز باشد.
نیاز به نگهداری و تعمیرات: تقریبا همه ی دستگاههای صنعتی نیاز به رسیدگی و تعمیرات منظم دارند. خرابی یا بروز مشکلی در دستگاه سه کاره لواش میتواند به توقف تولید و یا هزینههای اضافی منجر شود.
حجم و فضای اشغال شده: این دستگاهها معمولاً حجم زیادی را اشغال میکنند و به فضای مناسبی در کارگاه نیاز دارند. این موضوع ممکن است برای نانوایی هایی که با فضای محدود مواجه هستند مشکلساز باشد.
قیمت دستگاه سه کاره لواش (شاطریار)
Price of Three-Function Lavash Machine
قیمت دستگاه سهکاره لواش که شامل سه عملکرد اصلی چانه زنن، پهن کردن و برش خمیر است، بر اساس عوامل مختلفی تعیین میشود. این دستگاهها که در فرآیند تولید نان لواش به کار میروند، به دلایل مختلف قیمت گذاری می شوند.
یکی از دلایل برای تعیین قیمت دستگاه سه کاره لواش جنس بدنه و قطعاتی است که در داخل دستگاه به کار برده شده است بالطبع باکیفیت بودن این موارد در مشخص کردن قیمت نهایی بسیار تاثیر گذار است.
دلیل دیگر نیز تکنولوژی و امکانات اضافی است که می تواند روی دستگاه تعبیه شود. برای مثال تعبیه کنترل کننده دیجیتال در این دستگاه به دقت و تعیین قیمت خرید دستگاه سه کاره لواش (شاطریار) می تواند بیافزاید. همچنین عوامل اقتصادی چون نوسانات ارزی و بازار هم در تعیین قیمت دستگاه سه کاره لواش تاثیر گذار خواهد بود.
