دستگاه خمیر گیر لواش (همزن خمیر)

Lavash dough machine (dough mixer)

دستگاه خمیر گیر لواش (همزن خمیر) یک ابزار صنعتی در حوزه  نانوایی است که برای تهیه و مخلوط کردن مواد اولیه ضمن تهیه خمیر نان لواش به کار می‌رود. این دستگاه به گونه‌ای طراحی شده‌ است که قادر می باشد حجم زیادی از مواد اولیه را در مدت زمان کوتاهی به خمیر یکنواخت و با کیفیت تبدیل کنند.

این دستگاه علاوه بر حوزه نانوایی در صنایع شیرینی پزی هم کاربرد کلیدی دارد، دستگاه همزن خمیر لواش نه تنها خود به تنهایی باعث افزایش سرعت تولید می شود، بلکه کیفیت و یکنواختی خمیر را نیز بهبود می‌بخشد. دستگاه خمیر گیر به عنوان یکی از ابزارهای اساسی در تولید نان و محصولات مشابه، اهمیت ویژه‌ای در بهینه‌سازی فرآیند تولید و کاهش نیاز به نیروی انسانی دارد.

اگر قصد خرید دستگاه خمیر گیر لواش (همزن خمیر) را دارید، شرکت لواش ماشین یک گزینه مناسب برای شما می باشد، این شرکت علاوه بر این دستگاه، سایر دستگاه های این حوزه را نیز در خط تولید خود پیش می برد.

دستگاه خمیرگیر لواش (همزن خمیر)
برای خرید دستگاه خمیر گیر لواش (همزن خمیر) بامــا در ارتبــاط باشیــد.

توضیحات

Desciption

اجزای اصلی خمیر گیر لواش (همزن خمیر)

دستگاه خمیر گیر لواش از چندین جزء تشکیل شده که هر کدام نقش مهمی در فرآیند تولید خمیر ایفا می‌کنند. در ادامه به توضیح مختصر این اجزا می‌پردازیم:

مخزن یا کاسه خمیر (پاتیل): از این بخش برای نگهداری مواد اولیه همچون آرد، آب، نمک و سایر افزودنی ها استفاده می شود. مخزن خمیرگیر (پاتیل خمیر) از مهم ترین قسمت های این دستگاه می باشد و خمیر نیز داخل آن تولید می شود. مخزن‌ها معمولاً از جنس استیل ضد زنگ ساخته می‌شوند تا مقاومت بالا و بهداشت لازم را تضمین کنند.

همزن یا میکسر (چنگک): همزن یا میکسر مسئولیت مخلوط کردن و ترکیب مواد درون مخزن را عهده دار می باشد. شکل و ظاهر همزن (چنگک) به گونه ای طراحی شده که با چرخش و حرکت خود، مواد را به خمیری یکنواخت و همگن تبدیل کند.

موتور: موتور دستگاه نیروی لازم برای چرخش همزن را تأمین می‌کند. قدرت موتور باید به اندازه‌ای باشد که بتواند به راحتی خمیر های سنگین و حجیم را بدون دشواری مخلوط کند.

پنل کنترل: این بخش برای تنظیم و کنترل عملیات دستگاه به کار می‌رود. از طریق پنل کنترل می‌توان سرعت مخلوط کردن و چرخش مخزن را تنظیم کرد.

بدنه دستگاه: بدنه‌ای که تمام اجزا را در خود جای داده و از دستگاه در برابر عوامل خارجی محافظت می‌کند. این بدنه نیز معمولاً از مواد مقاوم و بهداشتی ساخته می‌شود تا دوام و ایمنی دستگاه را تضمین کند.

عملکرد دستگاه خمیر گیر لواش

عملکرد دستگاه خمیر گیر نان لواش به گونه‌ای است که فرآیند تهیه و مخلوط کردن خمیر را به صورت دستی توسط نانوا و یا نیمه خودکار انجام می‌دهد. این فرآیند شامل مراحل مختلفی می باشد که هر کدام نقش مهمی در به دست آمدن خمیر نهایی با کیفیت دارند.

ابتدا مواد اولیه مانند آرد، آب، نمک و سایر افزودنی‌ها در مخزن یا کاسه(پاتیل) دستگاه ریخته می‌شود. بسته به حجم دستگاه، میزان مواد اولیه ممکن است متفاوت باشد. 

پس از اضافه کردن مواد اولیه، همزن یا میکسر دستگاه باید شروع به کار کند. همزن(چنگک) با استفاده از نیروی موتور به چرخش درمی‌آید و مواد داخل مخزن را مخلوط می‌کند. حرکت همزن به گونه‌ای طراحی شده است که تمام مواد به طور یکنواخت با هم ترکیب شوند و هیچ بخشی از مخزن بدون مخلوط شدن باقی نماند.

در طول فرایند مخلوط کردن، سرعت همزن توسط پنل کنترل تنظیم می‌شود. برخی از دستگاه‌ های خمیر گیر لواش پیشرفته و جدید دارای برنامه‌ های خودکار هستند که بر اساس نوع نان و ویژگی‌ های مورد نظر، زمان و سرعت مناسب را تنظیم می‌کنند. هدف از این مرحله، ایجاد یک خمیر یکنواخت و همگن است که فاقد هرگونه گلوله‌های آرد و یا نواحی خشک باشد. 

پس از اتمام مراحل و با به دست آمدن خمیر با بافت مناسب، دستگاه باید توسط نانوا خاموش شود، همچنین اگر حجم خمیر به دست آمده زیاد باشد برای اینکه خمیر به خوبی نگهداری شود روی مخزن با درب مخصوص نیز  پوشانده می شود.

ویژگی دستگاه خمیر گیر نان لواش

  • افزایش سرعت تولید: با استفاده از دستگاه خمیر گیر نان لواش می توان حجم زیادی از خمیر را در زمان کوتاهی تهیه کرد، که باعث افزایش راندمان تولید می‌شود و همچنین یک گزینه مناسب برای نگهداری از خمیر بعد از تهیه است.
  • یکنواختی خمیر: با استفاده از دستگاه خمیر گیر لواش شما می توانید خمیری با بافت یکدست و مطلوب تهیه کنید که در پخت یک نان با کیفیت تاثیر بسزایی دارد.
  • سادگی کار با آن: استفاده از دستگاه خمیر گیر نان لواش پیچیدگی خاصی ندارد و کار با آن ساده است، البته باید هنگام تهیه دستگاه از شرکت ارائه دهنده آن راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.
  • هزینه معقول: هزینه این دستگاه در برابر با سایر دستگاه های حوزه نانوایی لواش قیمت معقولی دارد و امروزه از جمله نیازمندی های تمام نانوایی ها می باشد. البته در نسخه پیشرفته این دستگاه ممکن است هزینه ها بالاتر باشند.

انواع دستگاه خمیر گیر نان لواش

انواع دستگاه‌ خمیر گیر نان لواش بر اساس حجم و اندازه مخزن آن‌ها مشخص می‌شود. این دستگاه‌ ها با توجه به نیاز های مختلف نانوایی‌ ها و کارخانه‌ های تولید نان لواش، در اندازه‌ها و ظرفیت‌های گوناگونی تولید می‌شوند تا بتوانند به بهترین شکل ممکن پاسخگوی نیازهای تولید باشند.

قیمت دستگاه خمیر گیر لواش (همزن خمیر)

Price of Three-Function Lavash Machine

قیمت دستگاه خمیر گیر نان لواش تحت تأثیر چندین عامل و معیار قرار می‌گیرد که هر کدام می‌تواند بر هزینه نهایی دستگاه تاثیر گذار باشد. یکی از اصلی‌ترین معیارهای تعیین‌کننده قیمت، حجم و ظرفیت مخزن دستگاه است. دستگاه‌هایی با مخازن بزرگتر و ظرفیت بالاتر معمولاً گران‌تر هستند.

جنس و کیفیت مواد به کار رفته در ساخت دستگاه خمیرگیر لواش نیز یکی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت است. دستگاه‌هایی که از استیل ضد زنگ و مواد با دوام ساخته شده‌اند، معمولاً قیمت بیشتری دارند. مواد با کیفیت بالاتر باعث افزایش طول عمر دستگاه و مقاومت آن در برابر سایش و خوردگی می‌شوند، که این ویژگی‌ها قیمت دستگاه را افزایش می‌دهد.

برند سازنده و سابقه آن در بازار نیز می‌تواند بر قیمت دستگاه خمیر گیر نان لواش تأثیر بگذارد. برندهای معتبر و شناخته شده معمولاً به دلیل اعتبار و کیفیت محصولات خود، قیمت بالاتری دارند.

برای خرید دستگاه خمیر گیر نان لواش (همزن خمیر) و کسب اطلاعات دقیق همین حالا با شماره تماس زیر در ارتباط باشید